Wczytuję dane...
Kod producenta: 602527724171
Gwarancja: 3 miesiące
Wysyłka od: 12.00 PLN
Producent: Island


Płyta muzyczna to największe przeboje zespołu Queen zebrane w 3-płytowy Box muzyczny. Wszystkie nagrania są po Digital Remaster 2011. Wydanie zachodnie!

CD 1


1. Bohemian Rhapsody

2. Another One Bites The Dust

3. Killer Queen

4. Fat Bottomed Girls

5. Bicycle Race

6. You're My Best Friend

7. Don't Stop Me Now

8. Save Me

9. Crazy Little Thing Called Love

10. Somebody To Love

11. Now I'm Here

12. Good Old-Fashioned Lover Boy

13. Play The Game

14. Flash

15. Seven Seas Of Rhye

16. We Will Rock You

17. We Are The Champions

CD 2


1. A Kind Of Magic

2. Under Pressure

3. Radio Ga Ga

4. I Want It All

5. I Want To Break Free

6. Innuendo

7. It's A Hard Life

8. Breakthru

9. Who Wants To Live Forever

10. Headlong

11. The Miracle

12. I'm Going Slightly Mad

13. The Invisible Man

14. Hammer To Fall

15. Friends Will Be Friends

16. The Show Must Go On

17, One Vision

CD 3


1. The Show Must Go On

2. Under Pressure

3. Barcelona

4. Too Much Love Will Kill You

5. Somebody To Love

6. You Don't Fool Me

7. Heaven For Everyone

8. Las Palabras De Amor (The Words Of Love)

9. Driven By You

10. Living On My Own

11. Let Me Live

12. The Great Pretender

13. Princes Of The Universe

14. Another One Bites The Dust

15. No One But You (Only The Good Die Young)

16. These Are The Days Of Our Lives

17. Thank God It's Christmas

Metryczka Płyty Muzycznej:

Nr kat: 602527724171

Producent: Island Music

Gatunek: Rock

Opakowanie: Box Jevel Case 3CD

Dystrybutor: Universal Music Group